Мария Бакалова ще си партнира с Дейвид Духовни в нова холивудска продукция

Съвсем скоро предстои да разберем дали Мария Бакалова ще се превърне в първата българка, номинирана за Оскар.

Българската актриса Мария Бакалова устремено покорява връх след връх в голямото кино. След като на на 3 февруари беше номинирана за „Златен глобус“ за ролята си в „Борат 2“, сега тя ни съобщава поредната хубава новина в нейната кариера.

Мария ще си партнира с Дейвид Духовни, Карън Гилън, Педро Паскал, Лесли Ман и Кийгън-Майкъл Кей в нов проект. Става въпрос за комедията The Bubble („Балонът“), чиито снимки ще стартират следващата седмица.

Филмът е по сценарий и идея на Джъд Апатоу, известен с филма  „40-годишният девственик“. Той ще бъди и режисьор на продукцията.

 „Толкова съм благодарна, че ще имам възможността да работя с такива хора! Като сбъднат сън е! Нямам търпение да започнем!“, сподели радостта си българката в профила си в Инстаграм.

Темата на филма е изключителна актуална. „Балонът“ е поредната холивудска продукция, вдъхновена от преживяванията ни по време на пандемията. Разказва се за група от актьори, поставени под карантина в хотел, които се опитват да завършат голям холивудски филм.        

Според източници на Hollywood Reporter сценарият е вдъхновен от реалната история на продукцията „Джурасик свят: Доминация“.

Актьорите бяха затворени с месеци в Лондон по време на локдауна, а снимачният процес многократно беше прекъсван заради положителни PCR-тестове в снимачния екип.

Това, което се знае още за филма, в който българката ще вземе участие, е, че Педро Паскал и Карън Гилън ще играят ролите на звездите във филма, а Духовни и Лесли Ман – двойка разведени актьори, на които им се налага отново да делят един покрив.

Все още няма яснота каква ще е ролята на нашето момиче.

Съвсем скоро предстои да разберем дали Мария Бакалова ще се превърне в първата българка, номинирана за Оскар.

Източник: tribune.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *