Марая Кери с нова коледна песен – „Oh Santa“ (Видео)

Дали тази празнична песен на певицата ще повтори успеха на първия й безусловен коледен хит, предстои да разберем.

Едва ли някой ще отрече, че една от най-популярните и обичани коледни песни е „All I Want for Christmas Is You“ на Марая Кери. От 1994 година насам, наближат ли коледните празници, тя не спира да се върти по музикалните радио и телевизионни програми из целия свят. Песента дори постави три рекорда на „Гинес“.

Хитът на Марая Кери официално беше признат за празнично парче на солов артист, достигнало най-високо място в класацията на „Билборд“ „Hot 100“; най-стриймваният запис в „Спотифай“ за едно денонощие (с повече от 10,8 млн. пускания през декември 2018 г.) и коледната песен, останала най-много седмици в Топ 10 във Великобритания.

Появила се през 1994 г., „All I Want for Christmas is You“ продължава да олицетворява Коледа – заедно с още няколко неостаряващи празнични песни и има десетки кавъри.

Сега 26 години, след като издаде празничната класика, 50-годишната музикална дива Марая Кери ще зарадва почитателите си с нова коледна песен.

Тя се казва „Oh Santa“ и е с участието на певиците Ариана Гранде и Дженифър Хъдсън. Песента е част от специално предаване на Apple TV „Коледната магия на Марая Кери“ и представлява спектакъл от комбинация на песен, танц и анимация с много празничен дух.

Дали тази празнична песен на Марая Кери ще повтори успеха на първия й безусловен коледен хит, предстои да разберем.

Източник: tribune.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *