За първи път мъж на корицата на списание „Вог“, но в рокля!

Хари Стайлс не се страхува да носи и дрехи, които традиционно се носят от представителките на нежния пол.

За първи път в историята си модното списание „Вог“ избра мъж за корица на новия брой. И това не е кой да е, а Хари Стайлс – бивш вокал на групата „Уан Дайрекшън“, любимец на тийнейджърите. Именно той краси декемврийския брой на легендарното списание, предава БГНЕС.

Повечето дами обаче най-вероятно ще бъдат разочаровани, защото техният идол определено шокира с появата си, тъй като е облечен в рокля.

Младият певец дори не се притеснява да сподели, че „като дете определено е харесвал изискани рокли“, както и че „като младеж е носел чорапогащници“ за училищна пиеса.

След разпадането на известната група, Хари започна самостоятелна кариера. През последните години изпълнителят проявява силен интерес към висшата мода и от 2015 година все по-често може да бъде забелязан на модни ревюта. На дефилетата той обикновено провокира гостите с необичайните дрехи, които избира. Хари обича да експериментира със собствената си сексуалност, както споделя самият той.

Изпълнителят се стреми да изгради имидж на „праволинеен мъж“, но не се страхува да носи и дрехи, които традиционно се носят от представителките на нежния пол.

Източник: tribune.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *